Gratis energiegesprekken voor ondernemers

Vanuit energieloket Barneveld

Ook een ondernemer is op zoek naar de beste oplossingen om te verduurzamen. Een advies op maat is dan welkom. Het energieloket van de gemeente Barneveld biedt hierin de ondernemer een helpende hand. Met een energiegesprek. En dat werkt: het energieloket wordt volop benaderd. “Iedere onderneming is uniek en heeft daarom een eigen energie oplossing nodig. Maatwerk dus”, legt Joost Straat van het energieloket uit. Joost is energieregisseur: “Vaak komen ondernemers met vragen over zonnepanelen bij het energieloket. Een goede start, maar het verlagen van het energieverbruik is net zo belangrijk. Denk aan het beter afstellen of uitzetten van de klimaatinstallatie (verwarming én koeling) buiten werktijd. Dat scheelt je al gauw 20% van het basis energieverbruik. Dit is slechts één van de mogelijkheden om te besparen. Voor ieder bedrijf zijn veel meer besparingen te vinden, ik kom daarvoor graag langs.”

Wilt u een goed advies op maat voor uw bedrijf?

Het energieloket voor ondernemers biedt u graag een helpende hand. Bent u geïnteresseerd in een energiegesprek? Neem contact met ons op via T (0342) 495450 of via E energieloketondernemers@barneveld.nl.

Energieregisseur Joost Straat van het energieloket ontvangt op 4 februari van Rabobank directeur, Jos de Kleuver (rechts) een Rabofondscheque van 5.000 euro als steun voor het energieloket voor ondernemers.   Het bedrag wordt benut voor gratis energiegesprekken. Links op foto staat wethouder duurzaamheid, Didi Dorrestijn (Bron: Rabobank Gelderse Vallei)
Energieregisseur Joost Straat van het energieloket ontvangt op 4 februari van Rabobank directeur, Jos de Kleuver (rechts) een Rabofondscheque van € 5.000 als steun voor het energieloket voor ondernemers. Het bedrag wordt benut voor gratis energiegesprekken. Links op foto staat wethouder duurzaamheid, Didi Dorrestijn (Bron: Rabobank Gelderse Vallei)
Naar overzicht